Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، امروزه شاهدیم با پیشرفت تکنولوژی و فناوری در دنیا و ورود اینترنت، دیگر رسانه‌های قدیمی مانند رادیو در زندگی انسان‌ها کمرنگ‌ شده است. دیگر ایرانی‌ها صبح خود را با باز کردن پیچ صدای رادیو آغاز نمی‌کنند و کودکان با قصه شب رادیو به خواب نمی‌روند.

این سوژه روایت معدن کاری است که به واسطه شغلش به صورت مقطعی در معادن استان‌های این مرز و بوم مشغول به کار بوده و به دلیل عدم دسترسی به سایر رسانه‌ها به رادیو روی آورده اما با مشکلات عدیده ای مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بر قدرت بالای رادیو تأکید دارد و در پویشی خواستار تقویت برنامه‌هایی رادیویی صداوسیما شد.

سردبیراین سوژه در گفت‌وگو با فارس من اظهار کرد: طی ‌دو ماه گذشته که مشغول پروژه معدنی در شمال استان کرمان بودم به خاطر عدم دسترسی به اینترنت و تلویزیون، همراه همکارانم برای استفاده از برنامه‌ها و اطلاع از اخبار از رسانه رادیو استفاده می‌کردیم. دستگاه ما با ضعف بسیار، برنامه‌های رادیویی ایران را دریافت می‌کرد و شب‌ها که دیگر موج های رادیویی از قوت بیشتری برخورداربودند می‌توانستیم برنامه ایران را دریافت کنیم، این درحالی بود که امواج رادیویی سایر کشورها از جمله هندوستان، افغانستان،ترکیه و... بسیار با کیفیت‌تر دریافت می‌شد.

وی با اشاره به این موضوع که رادیو، رسانه ای بسیار تاثیرگذار است، عنوان کرد: حضور رسانه‌های نو، نباید دلیل بر غافل ماندن از رادیو باشد. برای نمونه شبکه رادیویی هندوستان با توجه به امواج  قوی خود، با پخش آهنگ های متعدد بسیار موثر عمل می‌کند.

 

 ضعف شبکه‌های رادیویی در برابر برنامه‌های خارجی

این مخاطب فارس من، افزود: در واقع ما از قدرت این رسانه، بسیار غافل مانده‌ایم تا زمانی که شبکه های رادیویی دیگر کشورها بتوانند در وطن ما این مقدار تاثیرگذارعمل کنند اما شبکه های رادیویی ما دارای مشکلات باشد، ضعفی بزرگ برای ما به شمار می‌آید. به نظر من اگر برد شبکه های رادیویی ما از برد موشک هایمان بالاتر باشد، ایرادی نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: با ایجاد برنامه های خوب و جذاب رادیویی در حوزه های مختلف می‌توانیم قدرت اثرگذاری بسیاری داشته باشیم و با همین اتفاق نیز حتی می‌توانیم بسیاری از مرزها را بشکنیم.

 

سیر نزولی شبکه های رادیویی در چند دهه اخیر

سردبیر سوژه در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درباره تفاوت ایجادشده در شبکه های رادیویی از گذشته تا به امروز، گفت:  بنده به عنوان یک مخاطب جزء می‌توانم بگویم شبکه‌های رادیویی با سیری نزولی فعالیت درچند دهه اخیر مواجه شده اند. من متولد دهه ۶۰ هستم، تمام کودکی ما فرزندان این دهه با شبکه های رادیویی گذشت، در روزهای جنگ و قطعی‌های مداوم برق، دستگاه‌های ما همیشه مجهزبه باتری بود تا نهایت استفاده را از رادیو ببریم.

وی گفت: اما در حال حاضر شبکه های رادیویی داخلی بسیار ضعیف عمل می‌کنند، صرفاً نباید تهران را با موج های قوی رادیویی اش در نظر بگیریم، زمانی که به جنوب کشور یا مناطق کوهستانی که مخاطبین رادیو افرادی از جنس معدنکاران، محیط بانان و... هستند مراجعه می‌کنیم متوجه ضعف های بسیار این رسانه می‌شویم.

وی ادامه داد: ما نباید حتی یک مخاطب را هم دست کم بگیریم چرا که شاید مخاطبی که فرسنگ‌ها از پایتخت کشور دور است بتواند سرنوشت دنیا را تغییر دهد، به همین خاطر نباید از این قدرت غافل شویم.

این مخاطب فارس من در پایان خاطرنشان کرد: هدفم از ثبت این سوژه صرفا بحث وطنی نبوده و صرفا بحث اثر گذاری این رسانه فرای این مرز و بوم بوده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه های رادیویی موج رادیو فارس من خبرگزاری فارس کارگران معدن معدنکاری شبکه های رادیویی برنامه ها فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۰۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر

به گزارش گروه ایثار و حماسه خبرگزاری صداوسیما ؛ گفتگوی اختصاصی خبرگزاری صداوسیما با همسر سردار شهید حسن طهرانی مقدم در دو بخش با عنوان روز‌هایی که نیستی از شبکه خبر پخش شد.

شهید حسن طهرانی مقدم ۶ آبان سال ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. وی پس از تحصیلات مقدماتی، موفق به دریافت مدرک کارشناسی در رشته مهندسی صنایع شد. این شهید که در آغازین روز‌های تشکیل سپاه پاسداران، به عضویت آن درآمده بود، در دوران جنگ عراق و ایران، جزو نخستین فرماندهان توپخانه سپاه و بنیان‌گذاران این واحد بود.

شهید طهرانی مقدم بنیان‌گذار یگان موشکی سپاه است که با گذراندن دوره موشکی در سوریه، این واحد ارزشمند را در زمان جنگ مدیریت می‌کرد. او در سال ۱۳۶۴ به سمت فرمانده موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد و همچنان تحقیقات خود را درباره ساخت موشک و راکت ادامه داد.

راکت نازعات، موشک شهاب ۳، قیام، قدر، عاشورا و خلیج‌فارس، جزو تولیدات موشکی ایران در دوران مدیریت اوست. شهید حسن تهرانی مقدم در سال ۱۳۸۵، مسؤولیت سازمان جهاد خودکفایی سپاه را بر عهده گرفت و تا روز شهادتش در حادثه انفجار مهمات یکی از پادگان‌های تحت امر در تاریخ ۲۱ آبان سال ۱۳۹۰، برای تولید و گسترش تسلیحات موشکی کشور فعالیت داشت.

علی طهرانی مقدم برادر شهید حسن طهرانی مقدم نیز ۱۸ آبان سال ۱۳۵۹ مصادف با ظهر عاشورا وقتی تنها ۱۸ سال داشت در جبهه سوسنگرد به شهادت رسیده بود.

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • انعکاس برنامه‌های روز ملی خلیج فارس در بوشهر از ۱۹ شبکه خارجی
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • انتقاد شدید باشگاه تراکتور از مجریان شبکه تلویزیونی «سهند»
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • حضور ۱۹ شبکه خارجی در آیین روز خلیج‌فارس در بوشهر