Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس؛ برنامه زنده «تیتر اقتصاد» چهارشنبه‌ها ساعت ۱۹ به روی آنتن شبکه رادیویی اقتصاد می‌رود. برنامه‌ای که در آن داغ‌ترین مطالبات اقتصادی مردم در سامانه «فارس من» و دیگر موضوعات روز باحضور مدیران اقتصادی رسانه‌های مختلف مورد بررسی قرار خواهد گرفت. کارشناس و میزبان این برنامه دکتر محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس این شبکه رادیویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مطالبه ابطال واگذاری شرکت کشت‌وصنعت «مغان» موضوعی بود که در تیتر اقتصاد این هفته مورد بررسی قرار گرفت. این مطالبه یکی از قدیمی‌ترین مطالبات مردم در سامانه «فارس من» است؛ مطالبه‌ای که پس از سال‌ها پیگیری و فشار رسانه‌ها سرآخر در سفر رئیس دستگاه قضا به اردبیل به سرانجام رسید. در این سفر آیت‌الله رئیسی به هیأت داوری اصل ۴۴ دستور داد بدون درنظر گرفتن فشارها، رأی عادلانه‌ای درباره عودت این مجموعه به بیت‌المال صادر کند.

 

قبلاً ابعاد مختلف این موضوع در یک گزارش مفصل باعنوان «مفت‌فروشی میلیون‌ها متر بهترین اراضی کشور» مورد بررسی قرار گرفته بود. در برنامه چهارشنبه این هفته علاوه بر دبیر مطالبات مردمی سامانه فارس من، سردبیر روزنامه عصر اقتصاد، دبیر تولید محتوای خبرگزاری دانشجو و دبیر اقتصادی خبرگزاری دانا نیز حضور داشته و به اظهارنظر پرداختند. چکیده‌ای از این برنامه از ویدئوی زیر قابل ملاحظه است:

 

 

بررسی داغ‌ترین مطالبات اقتصادی مردم به‌صورت هفتگی روی آنتن زنده رادیو اقتصاد ادامه خواهد داشت. این برنامه چهارشنبه‌ها ساعت ۱۹ از ردیف ۹۸ مگاهرتز قابل دریافت است. بعلاوه امکان تماشای تصویری به‌صورت زنده در نرم‌افزار کاربردی «ایران‌صدا» فراهم شده است. شما هم اگر مطالبه یا کمپینی دارید، برای بررسی روی آنتن زنده رادیو پیشنهاد دهید. فارس من در خدمت شما است.

 

انتهای پیام/ ع

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس فارس من رادیو اقتصاد تیتر اقتصاد کشت و صنعت مغان مغان دشت مغان خصوصی سازی ترین مطالبات روی آنتن فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»

مشکل فنی «هفت» و پخش‌نشدن قسمت جدید این برنامه تلویزیونی ما را به‌یاد این نکته انداخت که مدیریت کنداکتور هم برای چینش ترکیب برنامه‌ها و سریال‌ها اهمیت دارد و هم شرایطی که جلوی پخش نامنظم و اصطلاحاً بدقولی کنداکتوری را بگیرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدیریت کنداکتور تلویزیون مقوله‌ای است که از هر جهت اهمیت دارد، روزی برای چینش ترکیب پخش سریال‌ها و برنامه‌ها این مدیریت ضرورت دارد و روزی هم برای جلوگیری از بدقولی کنداکتوری، این مدیریت لازم است، البته این بدقولی‌ها مسبوق به سابقه بوده که بارها سریال بدقولی‌های تلویزیون را برای پخش سریال و برنامه حتی حضور مجری‌ای خاص اتفاق افتاده است.

روزی سریالی به‌نام «دودکش2» که علی‌رغم پخش گسترده اخبار رسانه‌ای‌اش، روی آنتن نرفت و بحث مراحل پس‌پروداکشن را عنوان کردند، یا بارها سریال‌هایی که از شبکه سه سیما پخش می‌شد عوامل آن به پخش نامنظم قسمت‌هایشان اشاره می‌کردند که آخرین آن به سریال «بیست‌کویید» برمی‌گردد،
یا زمانی که مجموعه کلبه عموپورنگ پخش می‌شد این اعتراضات را نسبت به پخش نامنظم این مجموعه نمایشی داشتند. این بار بدقولی کنداکتوری گریبان برنامه «هفت» را گرفت و شب گذشته علی‌رغم اعلام گسترده بازگشت «هفت» به کنداکتور پخش شبکه نمایش با اعلام مشکل فنی قسمت جدید این برنامه تلویزیونی روی آنتن نرفت.

«هفت» از فردا به آنتن بازمی‌گردد

پیش از این یک بار دیگر هم پخش برنامه «هفت» به‌دلیل مشکلات فنی به سرانجام نرسیده بود، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد همه‌چیز آماده و مهیای پخش قسمت جدید بوده است اما یک مشکل فنی باعث شده است با وجود تمام تلاش افراد حاضر در استودیو، برنامه امکان پخش پیدا نکند.

با این اوصاف، عدم پخش به‌دلیل مشکل فنی یا در مورد سریال‌ها نرسیدن به‌علت گذراندن مراحل پس‌پروداکشن و بازتدوین توجیه مناسبی برای احقاق حق مخاطب تلویزیون نیست. شاید مخاطبان قدری به عقب بروند یاد سریال «رعد و برق» مجری برنامه «هفت» بیفتند که چند سال پیش در ماه رمضان قسمت اول آن روی آنتن رفت و بقیه را به‌دلیل مشکلات تدوین و مراحل فنی سریال به زمانی دیگر موکول کردند. این سریال بالأخره با تمام نقاط ضعف خودش روی آنتن رفت اما تبدیل به مصداقی بارز برای بدقولی کنداکتور تلویزیون شد.

به‌نظر می‌رسد تلویزیون کنار مدیریت درست کنداکتوری برای چینش سریال‌ها و برنامه‌ها به رسیدن به یک کنداکتور منظم و جلوگیری از بدقولی در پخش نیاز مبرم دارد. علی‌رغم اینکه شاید این نکته را هم بتوان درنظر گرفت که مشکلات فنی باعث شده باشد یک برنامه و یا سریالی در موعد مقرر اعلام‌شده روی آنتن نرود اما توجه به زمان مخاطب از هر نکته‌ و توجیه قابل‌قبولی هم مهمتر است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد برنامه «هفت» که در چند سال اخیر نتوانسته است همچون گذشتۀ خود موفق و پرمخاطب باشد جمعه هفته آینده به آنتن خواهد آمد.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی روی آنتن می‌رود
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز دوشنبه ۱۰‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • خلیج فارس صحنه ایستادگی دلیرمردان ایرانی در طول تاریخ است
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز یکشنبه ۹ ‌اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز شنبه ۸‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • برنامه «خط اول» از رادیو ورزش