Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌رضا مقصودی پیرامون ویژه‌برنامه‌های این شبکه در هفته دفاع مقدس به خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت: شبکه رادیویی جوان با هدف تبیین ارزش‌ها و حماسه‌های دفاع مقدس و انتقال این آموزه‌ها به نسل جوان و بیان اهمیت دفاع مقدس در حفظ تمامیت ارضی کشور، یاد و خاطره شهدا، جانبازان و اسرا و مفقودین و دستاوردهای معنوی دفاع مقدس را  با تولید و پخش ویژه برنامه‌هایی تعاملی‌تر گرامی می‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص تجربه رادیوجوان در تولید برنامه‌های میدانی و تعاملی افزود: در سال جدید که اماکن متبرکه و مساجد به دلیل شیوع ویروس کرونا، تعطیل بود برنامه با تو حالم خوبه را هر هفته چهارشنبه‌ها از حرم امام رضا (ع) روانه آنتن کرده‌ایم.

همچنین برنامه میدان امام حسین در دهه اول ماه محرم با استودیوی متحرک در سطح شهر تهران هر شب از یکی از میادین یا امامزاده‌ها حرکت می‌کرد و همراه با عزاداران حسینی و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، به میدان امام حسین می‌رسید که این برنامه برای اولین بار در معاونت صدا و به همت رادیوجوان تولید و با استقبال چشمگیر مخاطبان مواجه شد.

مقصودی ادامه داد: به مناسبت بزرگ‌داشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس نیز تصمیم گرفتیم تا استودیوی رادیوجوان را با همکاری سپاه پاسداران در خلیج فارس شناور کنیم. بر همین اساس برنامه خط آزاد در هفته دفاع مقدس هر روز به صورت زنده ساعت ۱۷ از استودیوی شناور رادیوجوان بر روی آب‌های نیلگون خلیج فارس به روی آنتن می‌رود تا روایت‌گر اقتدار امروز ایران اسلامی در حوزه خلیج فارس باشد.

مدیر رادیوجوان با اشاره به رویکرد برنامه که هر روز به یکی از جزایر خلیج فارس می‌رسد، خاطرنشان کرد: استودیوی رادیوجوان در طول هفته دفاع مقدس در جزایر ابوموسی، خارک، لارک، قشم، تنب کوچک و بزرگ و همچنین بندرلنگه و بندر عباس در حرکت خواهد بود. آشنایی با امنیت منطقه در مصاحبه با کارشناسان نظامی، گفتگو با مستندسازان درباره ویژگی‌های منحصر به فرد زیستی و جغرافیایی خلیج فارس، خاطرات ناگفته دوران دفاع مقدس و مدافعان حرم، آشنایی با آداب و رسوم مردم هرمزگان و در نهایت انعکاس اقتدار امروز ایران اسلامی در حوزه خلیج فارس از اهداف و بخش‌های این برنامه است.

خانه دوست کجاست؟!
مقصودی در ادامه در خصوص یکی دیگر از برنامه‌های این ایستگاه رادیویی در این هفته افزود: خانه دوست کجاست؟! به تهیه‌کنندگی مجتبی حسنی، عنوان برنامه‌ای مجله‌ای است که در استودیوی متحرک رادیوجوان به صورت زنده هرشب ساعت ۱۹:۳۰ به روی آنتن می‌رود و رویکرد آن تمرکز بر حضور و زیارت هفت گلزار شهدا و در هفت شهر می‌باشد.

رادیوجوان حرکت خود را از باغ موزه دفاع مقدس تهران و سپس بهشت زهرا آغاز می‌کند و به ترتیب به سوی گلزارهای شهدای شهرهای قم، نجف آباد، اصفهان و شیراز حرکت کرده و در پایان به گلزار شهدای شهر کرمان می‌رسد.

وی رویکرد «خانه دوست کجاست؟!» را حرکت در مسیر شهدا دانست و گفت: برنامه در پایان به شهر کرمان می‌رسد که زیارت آرامگاه مطهر سردار شهید قاسم سلیمانی، حضور در کنار شنوندگان جوان رادیو و بستن عهدنامه جوانان ایران با شهدای کشور در کنار حرم سردار رشید اسلام هدف اصلی این برنامه است.
مدیر رادیوجوان در پایان افزود: بر اساس آخرین نظرسنجی انجام شده توسط مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، شبکه رادیویی جوان در ماه رمضان بعنوان اولین رادیوی پرشنونده و در فصل بهار بعد از شبکه‌های استانی و رادیو آوا، در جایگاه سوم قرار گرفته است که از همکاران پرتلاشم تشکر و قدردانی می‌نمایم.

برچسب‌ها بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس دفاع مقدس رادیو هفته دفاع مقدس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس دفاع مقدس رادیو هفته دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس دفاع مقدس رادیو هفته دفاع مقدس اخبار کنکور هفته دفاع مقدس خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۷۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع پیام صادر کرد

به گزارش تابناک، دهم اردیبهشت ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه از خود گذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است. تمدنی که بر شالوده فرهنگ، هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین سند حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است؛ بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان شناسی و مردم شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری ۶۰۰۰ ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی به زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تاکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع از قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند صد سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ حکایت دارد.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متاثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متاثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته و ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و به جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان خواران و دست نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود شاهد مجاهد‌ت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهمترین کشوری به شمار میرود که همواره نقش مهمی را در تعاملات و مناسبات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تامین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

دیگر خبرها

  • امیر دریادار ایرانی: کشتی‌های ایرانی را اسکورت می‌کنیم
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش : کشتی‌ های ایرانی را در خلیج عدن و اقیانوس اطلس اسکورت می‌کنیم
  • کشتی‌های ایرانی را در خلیج عدن و اقیانوس اطلس اسکورت می‌کنیم
  • خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی
  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • نیروی دریایی ارتش امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده است
  • وزیر دفاع یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • جراحت جوان با غیرت برای دفاع از ۳دختر نوجوان
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان