Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان محمد رسول الله مبارکه گفت: اگر متخصص رادیو لوژی زیاد بود میتوانستیم سونوگرافی را برای مراجعین سرپایی انجام دهیم ولی به دلیل نبود متخصص رادیو لوژی این کار فعلا امکان‌پذیر نیست وگرنه تجهیزات سونوگرافی در بیمارستان محمد رسول الله مبارکه کامل است.

محمد ایرانپور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مبارکه با بیان اینکه بیمارستان محمد رسول‌الله مبارکه دارای دستگاه سونوگرافی و متخصص لازم است، گفت: در بخش رادیولوژی دو متخصص داریم که یکی هفته‌ای 4 روز و دیگری هفته‌ای 2 یا 3 در بخش حضور دارند

رئیس بیمارستان محمد رسول الله مبارکه، گفت: برای کمک به بیماران بستری بیمارستان در شیفت عصر با دکتر اسلامی در شهر مبارکه قرارداد داریم ولی شب‌ها در مواقع اورژانسی، بیماران بستری خود بیمارستان را به اصفهان اعزام می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سونوگرافی بیمارستان و هر بیمارستان دانشگاهی مخصوص بیماران خود بیمارستان است و یک رادیولوژیست در روز بین 25 الی 30 سونوگرافی می تواند انجام دهد و نمی‌تواند به مراجعین سرپایی بیمارستان رسیدگی کند.

 ایرانپور با بیان اینکه تمام بیمارستان‌های دانشگاهی فقط برای بیماران بستری خود می‌توانند سونوگرافی انجام دهند، افزود: اگر متخصص رادیو لوژی زیاد بود می‌توانستیم سونوگرافی را برای مراجعین سرپایی انجام دهیم ولی به دلیل نبود متخصص رادیو لوژی این کار فعلا امکان‌پذیر نیست وگرنه تجهیزات سونوگرافی در بیمارستان محمد رسول‌الله مبارکه کامل است.

موضوع مشکلات سونوگرافی بیمارستان محمد رسول الله مبارکه یکی از سوژه‌های ثبت‌شده در سامانه فارس من با عنوان «نیاز بیماران به واحد سونوگرافی در بیمارستان محمد رسول‌الله مبارکه» بوده است.

انتهای پیام/۶۳۱۱۰/ج۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: سونوگرافی بیمارستان رادیو بیماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۹۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه