Web Analytics Made Easy - Statcounter

سایت رادیو آلمان در مطلبی با تاکید بر اینکه تنها راه برای پایان دادن به تنش‌های روزافزون در منطقه خلیج فارس اصلاح سیاست خاورمیانه‌ای شکست خورده آمریکا است، تلاش‌های چهل ساله ایالات متحده برای انزوای ایران را شکست خورده دانست. ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۵ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سایت رادیو آلمان در مطلبی نوشت: تنها یک راه برای پایان دادن به درگیری ها و تنش ها در منطقه خلیج فارس وجود دارد و آن این است که سیاست ناکام آمریکا در منطقه خاورمیانه باید اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاست ها نقش مهمی در اختلافات وتنش ها بین ریاض و تهران دارد.

نویسنده در ادامه این مطلب نوشت: وقایع هفته گذشته در خاورمیانه بار دیگر گمانه زنی ها در این باره که جنگ دیگری در منطقه در حال وقوع است را تشدید کرد و در واقع این یک روند تشدید تنش های وحشتناک است.

در هفته اخیر برخی زیر ساخت های مهم نفتی عربستان مورد حمله قرار گرفت. آمریکا ایران را متهم به دست داشتن در این حملات کرد در حالی که ایران هرگونه مشارکت در این اقدام را رد کرد. البته وزیر امور خارجه آمریکا از اقدام جنگی سخن گفته و بر این عقیده است که می تواند اثر انگشت مقامات تهران را در این پرونده تشخیص دهد.

ایران از محورهای مذاکرات وزرای دفاع آلمان و آمریکا در واشنگتننشست 4جانبه ضدایرانی در آمریکا با شرکت مقامات عربی و صهیونیستی

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر در واکنش به این مسئله حداکثر لفاظی را در پیش گرفت. البته ترامپ از تبدیل این جنگ سایه‌ای فعلی به یک رویاروی باز و آشکار دوری می کند. وی خود را یک معامله گر بزرگ می داند که مخالفان آمریکا را با مخلوطی از تهدید و چاپلوسی بر سر میز می کشاند.

البته این امر بعید نیست که ترامپ به خاطر اعتبار خود به جنگ با ایران روی آورد، اما در واقع او می خواهد به جنگ ها در خاورمیانه که همواره به عنوان اقدامی احمقانه از طرف سلف خود از آن یاد می کند پایان دهد.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: ایرانی ها حالا چندین بار میزان تمایل آمریکا برای حفاظت از متحدانش را آزمایش کرده‌اند. سعودی ها باید بدانند که این رئیس جمهور آمریکا (دونالد ترامپ) در فضای تردید و دودلی می تواند آن ها را در شرایط خطر تنها بگذارد. وی البته دوست دارد به آن ها تسلیحات زیادی بفروشد اما نمی خواهد برای آن ها جنگی را به راه بیاندازد.

این مسئله تنها به شخص ترامپ مربوط نمی شود، ایالات متحده آمریکا دیگر به نفت منطقه خلیج فارس وابسته نیست.

ایران هم از طرف دیگر کاملا در شرایطی قرار دارد که می تواند از طریق سیاست های منطقه‌ای خود در برابر ابرقدرتی آمریکا از خود دفاع کند. باید این مسئله را روشن کرد که آمریکا از یک ارتشی با بودجه نظامی 35 برابر بودجه نظامی ایران برخوردار است. واشنگتن ادعا می کند که جمهوری اسلامی را با سخت ترین تحریم ها مجازات می کند، با این حال تهران می تواند قدرت بزرگ یعنی آمریکا را بازی دهد.

سعودی ها که از نظر نظامی کاملا ارتقا یافته بوده اما هنوز قادر به دفاع از خود نیستند حالا در برابر این شناخت قرار گرفته‌اند که آمریکا دیگر قدرت تعیین کننده در خاورمیانه نیست.

نویسنده در ادامه این پرسش را مطرح می کند که آیا این بد است؟ به هیچ عنوان، چرا که سیاست های این قدرت نظم دهنده خود خوانده (آمریکا) سهم قابل توجهی در بی نظمی ها و تنش های منطقه داشته است. در قلب و هسته این سیاست ها  حمایت های یکجانبه آمریکا در مناقشات بین ریاض و تهران از عربستان قرار داشته است.

آمریکا برای ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی ایران از یک رژیم جنایتکار و خطرناک حمایت بی قید و شرطی را انجام داده در حالی که آل سعود در سطح دنیا افراط را گسترش داده و در یمن هم مرتکب جنایات جنگی می شود.

حدود چهل سال تلاش شده تا ایران منزوی شود، اما این تلاش ها نتیجه‌ای نداشته و ایران قدرتمندتر از همیشه است.

نویسنده در بخش پایانی این مطلب تاکید کرد که تنها یک راه برای پایان دادن به جنگ و تنش های ناتمام در منطقه خلیج فارس وجود دارد و آن این است که سیاست خاورمیانه‌ای شکست خورده آمریکا باید اصلاح شود.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89,95,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود

مهدی عقیل، استاد دانشگاه و نویسنده لبنانی با بیان اینکه آنچه در شب ۱۳ و ۱۴ آوریل رخ داد، یک نقطه عطف استراتژیک در سطح قواعد بازدارندگی یا قواعد درگیری در خاورمیانه بود، گفت: جمهوری اسلامی ایران از صبر استراتژیکی که از سال ۲۰۱۰ پیشه کرده بود به بازدارندگی استراتژیک یا بازدارندگی فعال منتقل شد.

دریافت 52 MB

خبرنگار: منصوره حسنی / تدوینگر: حمیدرضا برزگر 

دیگر خبرها

  • تلاش بلینکن برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • تلاش آمریکا برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • رژیم صهیونیستی در کف میدان شکست خورده است
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد